2017-YDUS Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, İç Hastalıkları Tercihleri Yerleştirme Sonuçları

Güncelleme Tarihi: 05/07/2018

2017-YDUS Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,  Göğüs Hastalıkları,  İç Hastalıkları Tercihleri Yerleştirme Sonuçları

ÖSYM Tarafından 4 Temmuz 2018 tarihinde açıklanmıştır.

ADAYLARIN DİKKATİNE…

Sağlık Bakanlığına bağlı Eğitim ve Araştırma Hastaneleri ile Sağlık Bakanlığı adına Tıp Fakültelerinde uzmanlık eğitimi yapmak üzere ÖSYM tarafından yerleştirme işlemi yapılan adayların başvuru işlemleri 5 Temmuz 2018 - 18 Temmuz 2018 tarihleri arasında aşağıda yer alan form dilekçe ile yapılacaktır.

1. Adayların, Eğitime Başlama Dilekçesini (form 17a) aşağıdaki adrese APS veya özel kargo yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

2.Sağlık Bakanlığı Genel Evrak Birimine süresi içinde ulaşmamış evrakın
 posta veya kargodaki gecikmelerinden Sağlık Bakanlığı sorumlu olmayacaktır
Başvuru için son tarih
18 Temmuz 2018 saat 18:00'dir.

3.Yabancı uyruklu adayların gerekli belge ve beyan evrakını
Tıp ve Uzmanlık Eğitimi Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmelerigerekmektedir.(form 17b)

4.Uzmanlık eğitimine yerleştirilen adaylardan,
Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü; atama işlemi için Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu doldurulmasını istemektedir.
Bu nedenle internet adresinden temin edilecek formun, 4 nüsha olarak bilgisayar ortamında doldurulması gerekmektedir. Doldurulan formun İl Sağlık Müdürlüklerinin birinden onaylatıldıktan sonra eğitime başlama başvuru dilekçesine (form 17a) (form 17b) eklenerek teslim edilmesi gerekmektedir.

Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu ile ilgili sorularınız için telefon; (312) - 585 17 08 -10 - 11 -12
Not: Bu Formu doldurup göndermeyenlerin ataması yapılmayacaktır.

ÖNEMLİ NOT:
Sağlık Bakanlığına bağlı eğitim ve araştırma hastaneleri ile Sağlık Bakanlığı adına üniversite tıp fakültelerindeki uzmanlık eğitimi programlarına yerleştirilenler dışındaki adayların yerleştirildikleri kuruma müracaat etmeleri gerekmektedir.

Adaylara önemle duyurulur.

ADRES:

Sağlık Bakanlığı Genel Evrak Birimi;

(Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü)

Üniversiteler Mah. 6001 Cadde No:9

06800 Bilkent - Çankaya / ANKARA