2019-TUS 1. DÖNEM KONTENJAN TALEPLERİ ALINMAYA BAŞLANMIŞTIR.

Güncelleme Tarihi: 10/10/2018

2019-TUS 1. DÖNEM KONTENJAN TALEPLERİ ALINMAYA BAŞLANMIŞTIR

2019-TUS 1.Dönem için Uzmanlık Öğrencisi Kontenjan Talep Formu aşağıdaki linkten temin edilip ,01 EKİM 2017 - 30 EYLÜL 2018 tarih aralığında gerçekleşmiş bir yıllık sayılar doldurularak elektronik ortamda tus.segm@gmail.com eposta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

.: ! Sağlık Bakanlığı EAH'leri tus.segm@gmail.com adresine ! :.

.: ! Tıp fakülteleri bağlı oldukları üst kurulun belirlediği tarihte ve bildirdiği adrese bildirim yapacaklardır. ! :.

Birden fazla hastane biriminin PROTOKOL İLE bir araya gelerek oluşturduğu programlarda, talep formu program yöneticisinin bulunduğu hastane tarafından protokoldeki birimlerin TOPLAM bilgilerini içerecek şekilde işlenerek gönderilmiş olmalıdır.

!!! Eğitim ve  Araştırma Hastaneleri için son talep bildirimi: 16.10.2018 saat:18:00 !!!