T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Tıpta Uzmanlık Kurulu

2020 TUS 2. DÖNEM TALEPLERİ ALINMAYA BAŞLANMIŞTIR.

Güncelleme Tarihi: 24/03/2020

2020 TUS 2. DÖNEM TALEPLERİ ALINMAYA BAŞLANMIŞTIR

*Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastaneleri ve Şehir Hastaneleri 2020 TUS 2. Dönem için Uzmanlık Öğrencisi Kontenjan Talep Formunu aşağıdaki linkten temin ederek, talep formunda yer alan eğitici, portföy, mevcut uzmanlık öğrencisi durumu bilgilerini eksiksiz ve doğru şekilde doldurup, Başhekimlikleri tarafından kontrol edilerek elektronik ortamda tus.segm@gmail.com e-posta adresine göndermesi gerekmektedir.

**Tıp fakülteleri bağlı oldukları üst kurumunun sayfasını takip ederek üst kurumları aracılığıyla bildirim yapacaklardır.

*** Birden fazla hastane biriminin PROTOKOL İLE bir araya gelerek oluşturduğu programlarda ise talep formu program yöneticisinin bulunduğu hastane tarafından protokoldeki birimlerin TOPLAM bilgilerini içerecek şekilde işlenerek gönderilmiş olmalıdır.

!!! Eğitim ve Araştırma Hastaneleri ve Şehir Hastaneleri için son talep bildirimi: 10.04.2020 saat:18:00 !!!