overlay

2022 TUS 1. DÖNEM TALEPLERİ ALINMAYA BAŞLANMIŞTIR

*Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile Birlikte Kullanım Protokolü olan Eğitim ve Araştırma Hastaneleri ve Şehir Hastaneleri 2022 TUS 1. Dönem için Uzmanlık Öğrencisi Kontenjan Talep Formunu aşağıdaki linkten temin ederek, talep formunda yer alan formun nasıl doldurulacağı ile ilgili yapılmış olan açıklamalar eşliğinde eğitici, portföy, mevcut uzmanlık öğrencisi durumu bilgilerini eksiksiz ve doğru şekilde doldurup, Başhekimlikleri tarafından kontrol edilerek elektronik ortamda tustalep@saglik.gov.tr e-posta adresine göndermesi gerekmektedir.

**Tıp fakülteleri bağlı oldukları üst kurumunun sayfasını takip ederek üst kurumları aracılığıyla bildirim yapacaklardır.

*** Birden fazla hastane biriminin PROTOKOL İLE bir araya gelerek oluşturduğu programlarda ise talep formu program yöneticisinin bulunduğu hastane tarafından protokoldeki birimlerin TOPLAM bilgilerini içerecek şekilde işlenerek gönderilmiş olmalıdır.

!!! Eğitim ve Araştırma Hastaneleri ve Şehir Hastaneleri için son talep bildirimi: 19.10.2021 saat:18:00 !!!